Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü düzenlenen Sosyal Etkinlik Günü, okul öncesi öğrenciler ve veliler için keyifli anlara sahne oldu. Etkinlik, okul bahçesinde gerçekleştirildi ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Müdür Yardımcısı İlker Kendir, okul öncesi okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler etkinliğe katılım sağladı.

Etkinlikte, minik öğrenciler için çeşitli oyunlar, el sanatları atölyeleri ve müzik etkinlikleri düzenlendi. Bu etkinlikler, çocukların hem eğlenmelerini hem de sosyalleşmelerini sağladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, öğrenciler arkadaşlarıyla vakit geçirip grup çalışmalarına katılırken, ebeveynler de öğretmenlerle bir araya gelerek öğrencilerin yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çankırı'nın Güzelliklerini Keşfeden Gençler, Tarihe Yolculuk Yaptı Çankırı'nın Güzelliklerini Keşfeden Gençler, Tarihe Yolculuk Yaptı

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, etkinlik sırasında öğrencilerin boyama, çizim ve oyun aktivitelerine katılarak, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Öztürk, bu tür sosyal etkinliklerin özellikle okul öncesi eğitimde 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca artarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Berkay Tozlu