Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Kıran Mahallesi'nde 5 Eylül'de yaşanan şok edici olayın güvenlik kamera görüntüleri gün yüzüne çıktı. Abdullah Aydın (39), yolda yürürken ani bir şekilde tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği bir işyerinin bahçesinde zincirle bağlı bekçi köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin şiddetli ısırıkları sonucu yaralanan Aydın, ciddi şekilde zarar gördü. Üç çocuk babası Abdullah Aydın, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Olay anına ait güvenlik kameraları tarafından çekilen görüntüler, Aydın’ın koşarak tuvalete gitmeye çalıştığı anları, ardından köpeğin ona saldırmasını ve Aydın’ın köpekten kurtulmaya çalıştığı mücadeleyi açıkça gözler önüne seriyor. Görüntülerde, Aydın’ın köpeğin saldırısından güçlükle kurtulabildiği ve ciddi şekilde yaralandığı görülüyor.

Safranbolu'nun cam seyir terası büyük ilgi görüyor: İlk 8 ayda 164 bin ziyaretçi Safranbolu'nun cam seyir terası büyük ilgi görüyor: İlk 8 ayda 164 bin ziyaretçi

Bu trajik olay, köpeklerin güvenliği konusunda dikkatli olunması gerektiğini ve ani durumlara karşı hazırlıklı olmanın önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, köpeğin neden böyle bir saldırıda bulunduğu ve benzer olayların önlenmesi için alınacak önlemler merakla bekleniyor.

Samsun’da Köpek Saldırısına Ait Şaşırtıcı Görüntüler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı