Samsun'un Bafra ilçesinde Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstiklal'den İstikbal'e" temalı etkinlik büyük bir coşku ile gerçekleşti. Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konsere katılım yoğun oldu. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Alpin Çorap Fabrikası’ndan Anlamlı Sinema Etkinliği Alpin Çorap Fabrikası’ndan Anlamlı Sinema Etkinliği

Konserin ilk bölümünde sahne alan Alperen Kekilli, türküleriyle dinleyicileri coşturdu. Kekilli'nin performansının ardından, sahneye çıkan ünlü sanatçı Ali Kınık, sevilen şarkılarıyla büyük beğeni topladı. "Kurtlar Sofrasında," "Hapis de Yatarım," ve "Ali Ayşe'yi Seviyor" gibi hit parçalarıyla Bafralılara unutulmaz anlar yaşatan Kınık, izleyicileri şarkılara eşlik etmeye davet etti.

Etkinlikte konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirilmesinin Ülkü Ocakları'nın temel amacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygılarını sundu.

Gecede Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ceyhun Çatalsakal, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve kurum müdürleri de hazır bulundu.

Ali Kınık’a, etkinlik kapsamında Bafra Ülkü Ocakları tarafından bir hediye takdim edildi. Konserin sonunda katılımcılar, geceye dair memnuniyetlerini dile getirerek etkinliği başarıyla tamamladılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı