Konya Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı, görenleri şok etti. Olay, Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde kurbanlığını ahırdan çıkaran Kadınhanı sakini Ömer Taykaya, kurbanlık büyükbaş hayvanını elinden kaçırdı. Yakınlarından yardım isteyen Taykaya'nın büyükbaş hayvanı bu defa evin çatısına çıktı. Bir süre sahibine direnen kurbanlık büyükbaş hayvan daha sonra kerpiç evin çatısından aşağıya atladı. Yeniden kaçmaya çalışan hayvan güçlükle sakinleştirilerek yakalandı.

Yeni Haftaya Soğuk ve Rüzgarlı Başlangıç! Çankırı’da Hava Soğuyor! Yeni Haftaya Soğuk ve Rüzgarlı Başlangıç! Çankırı’da Hava Soğuyor!

Kurbanlık hayvanı yakalama çalışmaları ve hayvanın çatıya çıkma anı başka bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, çatıya çıkan hayvanın burada sahibine bir süre direndikten sonra çatıdan düştüğü, daha sonra tekrar kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandığı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı