ÖZEL HABER/Geçtiğimiz Cumartesi günü 18 Mayıs’ta Çankırı’dan Ebeler ve Hemşireler Haftası sebebiyle İstanbul Çam Sakura Hastanesi’nde düzenlenen organizasyona Çankırı’yı temsilen Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya ile birlikte Çankırı’da görev yapan Ebe Dudu Karameydan ve Hemşire Zeynep Nehir Sarı katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın teşrifleri ile devam gerçekleştirildi.
Çankırı Sağlık İl Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya organizasyon ile ilgili açıklamada bulundu. Sağlık İl Müdürü Sarıkaya yaptığı açıklamada, “Organizasyonda emeği geçen başta İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Çam Sakura Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bitkisel Üretim İçin Yeni Destek Modeli: Stratejik Ürünlere Özel Avantajlar Bitkisel Üretim İçin Yeni Destek Modeli: Stratejik Ürünlere Özel Avantajlar

18 Mayıs 2024 Cumartesi Günü, Ebeler Ve Hemşireler Haftası Vesilesiyle İstanbul Çam Sakura Hastanesinde Düzenlenen Organizasyona, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi Ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın Teşrif (1)

Kaynak: Burak Kaya