Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, “Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız” dedi.

İş İnsanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Saran, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği lansmanda kongre üyeleriyle bir araya geldi ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de toplantıda yer aldı. Saran, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için çalışacaklarını ve adaylık süreciyle ilgili bilgiler verdi. Kasım ayında Ali Koç’la bir görüşme gerçekleştirdiğini ve adaylık için resmi olarak adım attıklarını açıkladı. Saran, konuşmasında şunları söyledi: “Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz.”

Askeri bando Hakkari'de konser verdi Askeri bando Hakkari'de konser verdi

“Fenerbahçe hepimizindir” mesajı da veren Sadettin Saran, “Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir” diyerek sözlerini tamamladı. Kongre Üyeleri de Saran’a yoğun alkışlarla destek verdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı