Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müsabaka Takvimi yayınlandı Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müsabaka Takvimi yayınlandı

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele ederek bugün tamamlanan son hafta maçlarında deplasmanda Hacettepe 1945'i 1-0 mağlup ederek play-off oynamaya hak kazandı. Eskişehir ekibi bu sonuçla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Rektör Fuat Erdal, yayınladığı mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı.

Prof. Dr. Fuat Erdal, mesajında şunları belirtti: "Anadolu Üniversitesi olarak Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandırdık. Kuruluşumuzdan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanlarında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunuyoruz. Modern tesislerimizde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirdik ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde millî sporcu kazandırdık. Anadolu Üniversitesi, sporu yaşam biçimi haline getirerek sağlıklı bir yaşamı destekleyen aktif bir spor kültürü oluşturdu ve bu alanda öncü üniversiteler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 3. Lig'e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Karşıyaka maçında takımımıza başarılar diliyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı