Red Bull sporcusu Hande Baladının kariyerine odaklanan 'Baladın' belgeseli, çok yakında izleyiciyle buluşacak. Nisan ayında Red Bull TV'de gösterime girecek olan belgesel, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit’in başarılı oyuncusu Hande Baladın’ın kariyerindeki önemli anları, öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerini ele alıyor.

Hande Baladın, kadın voleybolunun önemli isimlerinden biri olarak hem orta oyuncu, hem pasör çaprazı hem de smaçör pozisyonlarında üst düzey performans sergilemiştir. Belgesel, onun bu farklı mevkilere adaptasyonunu ve maçlara hazırlık süreçlerini detaylı bir şekilde inceliyor.

Belgeselin yapımcılarından Hande Baladın, "Kariyerime odaklanan böylesine özel bir belgeselin yapılması benim için büyük bir gurur. Harika bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkan bu yapım için Red Bull'a teşekkür ederim. İzleyicilerin de beğenisini kazanacağına inanıyorum" dedi.

1074 Çankırı Spor'u şampiyonluğa götüren isimler belli oldu 1074 Çankırı Spor'u şampiyonluğa götüren isimler belli oldu

Red Bull TV'de Nisan ayında yayınlanacak olan belgeselde Hande Baladın'a ek olarak, voleybol dünyasının önemli isimleri arasında TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Giovanni Guidetti, Tijana Boskovic ve Simge Aköz gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı