Tiktok isimli sosyal medya platformunda "Cellat36" adıyla bilinen Özgür Deniz, 5 Haziran 1999 yılında Kars't dünyaya gelmiştir. Aslen de Karslı olan genç fenomen, sosyal medyada paylaştığı videolarla son derece dikkat çekmektedir. 

Mahinur Özdemir Göktaş kimdir? Nereli? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir? Nereli?

Özgür Deniz 1.85 boyunda, ikizler burcudur. Tiktok ve Instagram isimli sosyal medya platformlarında içerik üreticiliği yapan Özgür Deniz'in Tiktok'ta 8 milyon 600 bin, Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. 

Whatsapp Image 2024 05 10 At 19.36.49Genç fenomenin pek görünmeyen cinsten bir takipçi kitlesi bulunuyor. Öyle ki Özgür Deniz, kız takipçileriyle baba-kız ilişkisi kurmuş; kız takipçilerine "kızlarım" diyor, kız takipçileri ise ona "baba" diye hitap ediyor.

Genç fenomenin şu anda bir sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor ancak bir zamanlar Tiktok fenomeni Cemre Solmaz'la yaşadığı birliktelik oldukça ses getirmişti.

Özgür Deniz Cellat kaç yaşında?

Son derece geniş bir takipçi kitlesine sahip olan, çektiği videolarla dikkatleri üzerine çeken yakışıklı fenomen, bu yıl haziran ayında 25 yaşına girecek. Şu an ise 24 yaşında. 

Kaynak: Haber Merkezi