Muğla'nın Marmaris ilçesinde, özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu bir işçi hayatını kaybederken, bir işçi de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi" Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi"

Kaza, İçmeler Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, özel bir kuruma ait olan sosyal tesis inşaatında rüzgarın etkisiyle kolona dayalı çelik kalıp işçilerin üzerine düştü. İş kazasında İsmail Tepebaşı (34) ve Y.G. (33) adlı işçiler çelik kalıbın altında kaldı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İsmail Tepebaşı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı işçi Y.G. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Marmaris Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve şantiye şefi ile yüklenici firma sorumlusunun gözaltına alındığı bildirildi.

Şantiyedeki diğer işçiler, yaşanan kaza sonrasında alkışlarla protesto etti. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ünlü, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından yetkililerin açıklama yapacağını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

A W184573 01

Kaynak: İhlas Haber Ajansı