Urfi Çetinkaya kimdir? Çocuğu var mı? Neden öldü? Urfi Çetinkaya kimdir? Çocuğu var mı? Neden öldü?

Ünlü oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar merak konusu oldu. Bu yazıda Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar ile ilgili tüm detaylara ulaşabileceksiniz.

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir?

Samar Dadgar, 1994 doğumlu İranlı bir moda tasarımcısı olarak moda dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Eğitim hayatına İran'da başlayan Dadgar, kariyerini Avrupa'da sürdürerek uluslararası alanda önemli bir yer edindi. House Of Galus markasının kurucusu ve sahibi olan Dadgar, tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanıyor.

Samar Dadgar'ın adının daha geniş kitlelerce tanınması, ünlü sanatçı Özcan Deniz ile olan ilişkisi sayesinde oldu. Çiftin 2020 yazında başladığı iddia edilen ilişkisi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Özcan Deniz, önceki eşi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı.

Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar Kimdir

Samar Dadgar ve Özcan Deniz, 1,5 yıllık birlikteliklerinin ardından 2023 Ocak ayında evlendi. Evlilikleri sessiz bir nikah töreni ile gerçekleşti ve çift, sosyal medya hesaplarından nikah karelerini paylaşarak mutluluklarını duyurdu.

Özcan Deniz, Samar Dadgar’a olan aşkını sosyal medya üzerinden şu sözlerle ilan etmişti:

"Tam 'kaybettim' dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın... Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın... İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahiplerin arasında nadide bir 'VAR'SIN."

Samar Dadgar, hem moda dünyasında hem de Özcan Deniz ile olan ilişkisiyle dikkat çekmeye devam ediyor. 28 yaşındaki modacı, kariyerinde ve özel hayatında başarılı bir yolculuk geçiriyor.

Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar Kaç Yaşında

Samar Dadgar nereli?

Samar Dadgar aslen İranlı'dır. 1994 yılında İran'da doğmuştur. İran'da başladığı eğitim hayatını Avrupa'da sürdürmüştür.

Samar Dadgar kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar, 1994 doğumlu olup, 2024 yılı itibarıyla 30 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi