Spor yorumcusu Ozan Zeybek merak konusu oldu. Bu yazıda "Ozan Zeybek kimdir?", "Ozan Zeybek nereli?", "Ozan Zeybek kaç yaşında?" gibi soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Ozan Zeybek kimdir?

Ozan Zeybek, 1976 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına İzmir Atatürk Lisesi’nde başladıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ayrıca, lisans eğitimini Sofya’da tamamlamıştır.

Ozan Zeybek, spor dünyasında tanınan bir isimdir. Fotomaç Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaparak futbolun güncel gelişmelerini okuyucularına aktarmaktadır. Aynı zamanda, A Spor ekranlarında spor yorumculuğu yaparak futbolla ilgili yorum ve analizleriyle dikkat çekmektedir. Futbol tutkusunu sosyal medyada da yansıtan Zeybek, Twitter ve Instagram hesaplarından takipçileriyle spor dünyasındaki gelişmeleri paylaşmaktadır.

Ozan Zeybek Kimdir

Spor yönetimi ve danışmanlık alanında da deneyim sahibidir. Trabzonspor, Konyaspor, Malatyaspor ve Diyarbakırspor gibi takımlarda çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, Diyarbakırspor’da Ziya Doğan ve Shakhtar Donetsk’te Mircea Lucescu’nun yardımcılığını yapmış, CSKA Sofia takımında futbolcu temsilciliği yapmıştır. Makedonya Milli Takımı’nda da görev almıştır.

Ozan Zeybek, sosyal medyada aktif bir şekilde futbolla ilgili gelişmeleri paylaşmaktadır. Instagram hesabı @oozanzeybek ve Twitter hesabı @zeybekozan üzerinden spor dünyasına dair güncel paylaşımlar yapmaktadır.

Ozan Zeybek nereli?

Ozan Zeybek, 1976 yılında Manisa'nın Alaşehir ilçesinde doğmuştur. Bu nedenle aslen Malatyalı olduğu düşünülmektedir.

Hilal Köylü kimdir? Ne iş yapıyor? Hilal Köylü kimdir? Ne iş yapıyor?

Ozan Zeybek kaç yaşında?

Ozan Zeybek, 1976 yılında doğduğuna göre 2024 yılı itibarıyla 48 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi