ÖZELHABER/ Orta Belediye Başkanı, ilçenin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ilk fabrikanın hafriyat çalışmalarının başladığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ay-Pop Gıda tarafından kurulacak olan fabrikanın ilçeye önemli ekonomik katkılar sağlayacağı belirtiliyor.

Orta'da Dr. Feridun Kunak Rüzgarı: Sağlık Programı Çekimleri Gerçekleşti Orta'da Dr. Feridun Kunak Rüzgarı: Sağlık Programı Çekimleri Gerçekleşti

Orta Kaymakamı Erkan Minuz, Belediye Başkanı Ömer Bezci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Denizhan ve Belediye Meclis Üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Projeye büyük destek veren hemşerileri Mehmet Güneş ve firma sahiplerinden Ömer Aydın da incelemelere katıldı.

Orta OSB’nin ilk fabrikası olan Ay-Pop Gıda’nın hafriyat çalışmalarının başlaması, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Bu adım, ilçenin ekonomik gelişimine önemli bir ivme kazandıracak ve iş istihdamını artıracak. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasında büyük emek harcayan ve projeye katkı sağlayan tüm paydaşlar, fabrikanın faaliyete geçmesiyle birlikte bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Ömer Bezci, bu fabrikanın sadece Orta ilçesi için değil, çevre iller için de önemli bir üretim merkezi olacağını ifade etti. Yapılacak yatırımların bölge halkının ekonomik refahını artıracağını vurgulayan Bezci, Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçenin kaderini değiştireceğini söyledi. Fabrikanın kurulumu ile birlikte Orta ilçesi, bölgenin sanayi üssü olma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Kaynak: Berkay Tozlu