ÖZEL HABER/Çankırı'nın Orta ilçesi Belediye Başkanı Ömer Bezci, genç sporcuların başarısını ödüllendirmek amacıyla anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Orta Belediye Spor’un U-13, U-14 ve U-16 futbol takımları, geçtiğimiz sezon elde ettikleri kupa ve başarılarıyla Başkan Bezci’yi ziyaret etti. Ziyarette, genç sporcuların antrenörü Sami Onay da yer aldı.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: "Yahya Sinwar'ın şehadeti, Filistin direnişinin gücünü artıracak" İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: "Yahya Sinwar'ın şehadeti, Filistin direnişinin gücünü artıracak"

Genç sporcuların başarıları karşısında gurur duyduğunu belirten Başkan Bezci, sporun gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimindeki önemine vurgu yaptı. Sporun, çocukların disiplin kazanması ve topluma daha iyi bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladığını ifade eden Bezci, Orta Belediyesi olarak spora ve genç sporculara olan desteklerinin devam edeceğini belirtti. Özellikle yerel sporun gelişmesi adına yapılacak projelerin sürdürüleceği ve bu doğrultuda her zaman gençlerin yanında olunacağı dile getirildi.

Başkan Bezci, genç yeteneklerin ve antrenörlerinin başarısını şu sözlerle kutladı:

"Orta Belediye Spor'un U-13, U-14, U-16 Futbol Takımları geçtiğimiz dönem aldıkları kupalarla, hocamız Sami Onay’la birlikte ziyaretimize geldiler. Başta hocam olmak üzere futbolcu yavrularımızı kutluyorum. Her zaman yanlarında olduğumu buradan belirtmek istiyorum."

HABER: Burak Kaya

Orta Belediye Spor’un Başarılı Gençleri Başkan Bezci’den Tam Destek Aldı (1)

Orta Belediye Spor’un Başarılı Gençleri Başkan Bezci’den Tam Destek Aldı (2)

Kaynak: Burak Kaya