ÖZELHABER/ Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram ve İlçe Kaymakamı Erkan Minuz'un kendisine gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Başkan Bezci, "Tortum Kaymakamı sevgili kardeşim Fatih Bayram ve İlçe Kaymakamımız Erkan Minuz’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kaymakam Fatih Bayram, 1984 yılında Çankırı'nın Orta İlçesi Sakarcaören Köyü’nde doğdu. 2005 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı ve Düzce Kaymakam Adayı olarak (105. Dönem) görevine başladı. Bu süreçte Ankara-Keçiören, Hatay-Belen kaymakam refikliği ve Denizli-Güney kaymakam vekaleti stajlarını tamamladı. Yurt dışı dil eğitimi kapsamında Ürdün Üniversitesi'nde Arapça eğitimi aldı. 105. Dönem kaymakamlık kursunu üstün başarıyla tamamlayan Bayram, asaleten 2019-2021 yılları arasında Kayseri-Yeşilhisar'da, 2021-2022 yılları arasında ise Ardahan-Çıldır'da görev yaptı.

Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı

Bu dostane ziyaretin, ilçe yönetimi ve yerel iş birliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, Başkan Bezci'nin teşekkür mesajı ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Berkay Tozlu