ÖZEL HABER/ Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Şükrü Kurt'un yeni Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmasının ardından, hem kendisine hem de önceki başkan Mustafa Alperen Şahin’e yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Orta'da Dr. Feridun Kunak Rüzgarı: Sağlık Programı Çekimleri Gerçekleşti Orta'da Dr. Feridun Kunak Rüzgarı: Sağlık Programı Çekimleri Gerçekleşti

Şükrü Kurt’a başarılar dileyen Bezci, Mustafa Alperen Şahin’in başarılı hizmetleri için teşekkür ederek, gelecek yaşamında başarılar temennisinde bulundu. Başkan Bezci, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen bu atamanın şehre ve davaya hayırlı olmasını belirtti.

Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Çankırı Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atanan Şükrü Kurt'u tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan Bezci, görevini layıkıyla yerine getiren Mustafa Alperen Şahin’e de teşekkür ederek, gelecek yaşamında başarılar temennisinde bulundu.

Başkan Bezci, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen atamanın şehre ve davaya hayırlı olmasını dile getirirken, yeni başkan Şükrü Kurt’a başarılar diledi. Başkan Bezci, Mustafa Alperen Şahin’in hizmetlerinin ardından yeni başkan Kurt’un da görevini en iyi şekilde yerine getireceğine olan inancını vurguladı.

Kaynak: Şulenaz Durlanık