Ömer Fuat Günday merak konusu oldu. Bu yazıda "Ömer Günday kimdir?", "Ömer Günday kaç yaşında?", "Ömer Günday ne iş yapıyor?" gibi soruların cevaplarına ulaşabileceksiniz.

Abdullah Çatlı kimdir? Nasıl öldü? Abdullah Çatlı kimdir? Nasıl öldü?

Ömer Günday kimdir?

Ömer Fuat Günday, 15 Eylül 1969 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Erzincanlı olan Günday, Kemaliye’nin Kabataş köyündendir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında yüksek lisans yaparak devam etmiştir.

Siyasi hayatına genç yaşlarda adım atan Ömer Fuat Günday, Milli Gençlik Vakfı (MGV) Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Kurucu İl Başkanı olarak da görev yaparak, gençlik çalışmalarına katkıda bulunmuştur. 2015 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olmuş ve aynı yıl AK Parti İstanbul 2. Bölge Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. AK Parti Şişli İlçe Başkanı olarak atanmış ve 5. ve 6. dönem Şişli İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüştür. 2023 yılında AK Parti İstanbul 2. Bölge 20. Sıra Milletvekili Adayı olmuştur.

Ömer Fuat Günday, iş hayatında da aktif rol almış ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinde 15 yıl boyunca yöneticilik yapmıştır. İnşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren bir firmada iş hayatına devam etmektedir. Ömer Fuat Günday, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca, İngilizce bilmektedir.

Ömer Günday Kimdir

Ömer Günday kaç yaşında?

Ömer Fuat Günday, 15 Eylül 1969 doğumlu olduğuna göre, 2024 itibarıyla 54 yaşındadır.

Ömer Günday ne iş yapıyor?

Ömer Fuat Günday, inşaat ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir firmada çalışmaktadır. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde 15 yıl yöneticilik yapmış ve siyasi kariyerinde de çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Ömer Günday evli mi?

Ömer Fuat Günday evlidir ve üç çocuk babasıdır.

Ömer Günday nereli?

Ömer Fuat Günday aslen Erzincanlıdır, özellikle Kemaliye'nin Kabataş köyündendir. Ancak İstanbul'da doğmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi