Olcay Kılavuz,  18 Ekim 1985 tarihinde Niğde'de doğdu. Niğde'ye bağlı Çiftlik ilçesinin Azatlı beldesinde, Mehmet Esin ve Emine Esin çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Kılavuz, ilk ve orta öğrenimini Niğde'de tamamladı. Lise eğitimini Niğde Faik Şahenk Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamlayan Kılavuz, Niğde Üniversitesi'nin İnşaat Teknolojisi ve Spor Yöneticiliği bölümlerinden mezun oldu.

Kılavuz, 2017 yılında ise Düzce Üniversitesi'nden "Ülkü Ocakları Mensuplarının İnternet Bağımlılığı ile Fiziksel Aktiviteye Katılım Düzeylerinin İncelenmesi" konulu teziyle yüksek lisans diplomasını aldı.

Whatsapp Image 2024 05 31 At 11.11.44Türk Siyasetçi Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları bünyesinde çeşitli mevkilerde yer almıştır. 9 Aralık 2012 tarihinde ise Ülkü Ocakları genel başkanlığına atanmıştır. 2018 Türkiye Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Milletvekili olarak aday oldu ve seçildi. Böylece Ülkü Ocakları genel başkanlığı görevini bıraktı.

Milletvekili olarak ilk aday olduğunde birinci sıradan milletvekili adayı gösterilmişken, 2023 seçimlerinde dördüncü sıradan milletvekili adayı gösterildi ve seçilmedi. 2023 seçimlerinin sonucunda ise Devlet Bahçeli'nin TBMM danışmanlığını yapmaya başladı.

Mustafa Taviloğlu kimdir? Mudo City'nin sahibi kim? Mustafa Taviloğlu kimdir? Mudo City'nin sahibi kim?

Olcay Kılavuz kaç yaşında, nereli?

2015'ten beri Kadriye Biber ile evli ve 2 çocuk sahibi olan Kılavuz, aslen niğdelidir. Öte yandan Kılavuz şu anda 38 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi