Niğde'nin merkez İlhanlı Mahallesi'nde meydana gelen bir kavgada, iki kişi arasında çıkan anlaşmazlık sonucu bir kişi pompalı tüfekle ağır yaralandı.

Olay, Şehit Osman Efe Apaydın Caddesi'nde gerçekleşti. Mustafa K. ve A.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddeti artınca, A.Ö. isimli şahıs, Mustafa K'yı yaşadığı tek başına evinin önünde bulunan pompalı tüfekle vurdu. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine intikal etti.

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı'nın oğlu son yolculuğuna uğurlandı Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı'nın oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği yerde inceleme yaparken, saldırgan da kısa sürede suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hastaneye kaldırılan Mustafa K'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

A W189736 04

Kaynak: İhlas Haber Ajansı