Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın son anlarına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunan küçük kızın davasına yönelik soruşturma tamamlanırken, dava dosyasına eklenen yeni görüntüler, Narin’in son anlarına dair önemli ipuçları sunuyor.

TUSAŞ Tesislerinde Terör Saldırısı Sonrası Güvenlik Önlemleri Artırıldı TUSAŞ Tesislerinde Terör Saldırısı Sonrası Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Görüntülerde, Narin’in 21 Ağustos günü saat 14.02’de Kur’an kursuna gitmek üzere yürüyerek güvenlik kamerasına girdiği, yaklaşık iki buçuk dakika sonra ters yöne doğru koşarak tekrar kameraya yansıdığı görülüyor. Bu görüntüler, dava dosyasına delil olarak eklenmiş durumda. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, tutuklu olan anne Yüksel, ağabey Enes, amca Salim Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Narin Güran cinayeti davasında ilk duruşma 7 Kasım tarihinde Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı