İşletmeci, müzisyen ve oyuncu Murat Övüç, magazin basınının gündeminde sık sık yer alıyor. Dikkat çekici söylemleriyle gündeme gelen Övüç, 1968 yılında Van’da dünyaya geldi. 5 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen Övüç, aslen de Vanlıdır ve 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu var. 

Orta öğretimini Pertevniyal Lisesi'nde, Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Övüç, fenomenliğin yanı sıra yönetmenlik ve oyunculuk da yapmıştır ayrıca Beyoğlu'nde otel ve restoran işletmektedir.

Whatsapp Image 2024 05 09 At 21.22.34Sosyal medya platformlarında oldukça bilinen bir isim olan Murat Övüç, Instagram'da 3 milyon 800 bin takipçiye, Tiktok'ta 362 bin takipçiye sahiptir. 

Bedri Ruhselman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Bedri Ruhselman kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-Tra isimli Youtube programına katılan Övüç, burada anlattıklarıyla sevenlerini oldukça etkilemiştir. 

Ne iş yapıyor, serveti?

Kolej Rüyası, Çift'lik Bank: Tosun Firarda, Benim Adım Osman isimli yapımlarda oynayan Övüç'ün, aynı zamanda yaşam koçluğu da yaptığı bilinmektedir. Farklı farklı sektörlerde kendini gösteren Övüç'ün serveti hakkında bir bilgi ise bulunmamaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi