Muhammed Keskin, kardiyolog olarak görev yapmaktadır. Eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra, Dr. Siyami Ersek Kalp Hastanesi'nde kardiyoloji ihtisası yapmıştır. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi ve dekan yardımcısı olarak da çalışmaktadır. 

Muhammed Keskin kimdir?

1990 yılında Bingöl'de doğan Dr. Muhammed Keskin, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamış, ardından Erzurum Fen Lisesi’nde eğitim görmüştür. Üniversite sınavında Türkiye genelinde 33. olarak İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanmış ve 2012 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl, Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda Türkiye 35'incisi olarak Dr. Siyami Ersek Kalp Hastanesi Kardiyoloji İhtisası’na başlamış ve ihtisasını 2016 yılında tamamlamıştır.

2017 yılında Kardiyoloji Board Sınavı’nı başarıyla geçen Keskin, 2018 yılında ‘Türkiye’nin En Başarılı Genç Kardiyologu’ ödülüne layık görülmüştür. 2019 yılında Avrupa Kardiyoloji Derneği’ne, 2020 yılında ise Amerika merkezli Uluslararası Girişimsel Kardiyoloji Derneği’ne asil üye (Fellow) olarak kabul edilmiştir. 2020 yılında Doçent Doktor unvanını kazanarak Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne öğretim üyesi olarak atanmış ve 2021 yılında Dekan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Keskin, uluslararası dergilerde 120’den fazla makale yayımlamış ve bu makalelerle 1500’den fazla atıf almıştır. Ayrıca, Türk Kardiyoloji Derneği Arşivi ve Hamidiye Medical Journal dergilerinde editörlük yaparak alana önemli katkılarda bulunmuştur. 2018 yılından itibaren sosyal medya platformlarında @kardiyobey kullanıcı adıyla sağlıklı yaşam hakkında paylaşımlar yapmaktadır. İleri düzeyde İngilizce bilen Muhammed Keskin, uluslararası kongrelerde konuşmacı olarak da yer almaktadır.

Meslek hayatına 2006 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başlayan Keskin, Girişimsel Kardiyoloji ve damar açma işlemleri konularında uzmanlaşarak birçok önemli vaka tecrübesi kazanmıştır. Kariyeri boyunca pek çok uluslararası makale yayımlayarak ve ödüller alarak kendini kanıtlamış olan Dr. Muhammed Keskin, Kardiyoloji alanındaki katkılarıyla tanınan bir uzman olarak öne çıkmaktadır.

Muhammed Keskin Kimdir

Muhammed Keskin'in muayene ücreti ne kadar?

Muhammed Keskin'in muayene ücreti hakkında güncel bir bilgi bulunmamaktadır, doktorların muayene ücretleri, hastane veya klinik politikalarına, şehir ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Sevan Nişanyan kimdir? Ne iş yapıyor? Sevan Nişanyan kimdir? Ne iş yapıyor?

Muhammed Keskin ne iş yapıyor?

Muhammed Keskin, kardiyoloji alanında uzmanlaşmış bir doktordur. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Dr. Siyami Ersek Kalp Hastanesi'nde kardiyoloji ihtisası yapmış ve bu alanda uzmanlık kazanmıştır. Girişimsel kardiyoloji üzerine yoğunlaşmış olup, bu konuda uluslararası düzeyde birçok makale yayınlamıştır. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapmaktadır ve kardiyoloji alanında çeşitli uluslararası projelerde araştırmacı olarak görev almaktadır.

Muhammed Keskin kaç yaşında?

Muhammed Keskin, 1990 yılında doğmuştur, bu durumda 2024 yılı itibarıyla 34 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi