MHP İl Başkan danışmanlığına ve KAÇEP Başkanlığına getirilen Hatice Özkan, düzenlenen bir törenle görevine başladı. Geçen hafta yapılan MHP İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından yönetim kurulundaki değişiklikle göreve gelen Özkan, MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene katıldı.

Törene MHP İl Başkanı Ahmet Kurt, Merkez İlçe Başkan Vekili Hasan Yayılkan, Ülke Ocakları Başkanı Şükrü Kurt, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Kamil Çoban ve çok sayıda il ve ilçe yönetim kurulu üyesi ile kadın kolları üyeleri katıldı. Başkan Kurt, yaptığı konuşmada, partide kimse ile dargın olmadıklarını belirterek, “Hepimiz aynı taraftarız. Kimse karşı tarafta değil. Bayrağı daha yükseklere taşımak için çaba göstereceğiz” dedi.

Yeni KAÇEP Başkanı Hatice Özkan ise görevi kendisine layık gören Başkan Kurt ve Genel Merkez yöneticilerine teşekkür ederek, “Dava yolunda Bilgi Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde omuz omuza yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. Törende MHP’li hanımlar, yeni başkanlarıyla uzun süre sohbet edip hasret giderdiler.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı

Kaynak: Haber Merkezi