Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için belirlenen 4. etap adaylarını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partinin yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları doğrultusunda, 2 İl, 3 Büyükşehir İlçe ve 50 İlçe Belediye Başkan adayının kesinleştiğini belirtti. Durmaz, toplamda 55 adayın isimlerini kamuoyuna duyurdu. MHP Çankırı ilçe belediye başkan adayları arasından 10 ilçe adayı geçtiğimiz günlerde açıklanırken, Ilgaz için isim verilmemişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Ilgaz İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Av. Ayşenur Bulamaçcı ismini açıkladı. Çankırı, Ilgaz'da MHP Belediye Başkan Adayı Av. Ayşenur Bulamaçcı oldu.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, 7 Ekim’den bu yana 7. kez İsrail’de ABD Dışişleri Bakanı Blinken, 7 Ekim’den bu yana 7. kez İsrail’de

Ayşenur Bulamaçcı kimdir?

Ayşenur Bulamaçcı Ilgaz ilçesinde serbest avukat olarak görev yapıyor. Çankırı Barosu Ilgaz Temsilcisi olan Av. Ayşenur Bulamaçcı 31 Mart 2024 seçimlerinde MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılacak. Ayşenur Bulamaçcı 2022 yılında Ilgaz'da düzenlenen kariyer günlerinde de liseli gençler ile buluşarak, eğitim ve iş hayatıyla ilgili tecrübelerini paylaşmıştı. Sadir Durmaz, yaptığı açıklamada, "Partimizin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için belirlediği 4. etap adayları arasında yer alan 2 İl, 3 Büyükşehir İlçe ve 50 İlçe Belediye Başkan Adayımızın isim listesi, partimizin yetkili kurulları tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu isimler, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları doğrultusunda kesinleşmiştir" şeklinde konuştu. Açıklanan isim listesi, partinin seçim stratejisi ve hedefleri doğrultusunda belirlendiği belirtildi.

Editör: Haber Editörü