Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı Ahmet Kurt’un liderliğinde yeni görev dağılımı yapıldı. Parti çalışmalarına taze bir enerji kazandırmak amacıyla yapılan değişiklikler, MHP Genel Merkezi tarafından onaylandı. Başkan Kurt, önceki yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür ederek, yeni görev dağılımını açıkladı.

Erdoğan, BM'nin Daimi Üyeleri Üzerine Açıklamalarda Bulundu Erdoğan, BM'nin Daimi Üyeleri Üzerine Açıklamalarda Bulundu

Yönetim kurulu üyesi Hatice Özkan KAÇEP'ten sorumlu İl Başkanı Danışmanlığına getirilirken ayrıca komisyonlar kurulması kararlaştırıldı.

Yapılan yeni görev dağılımına göre, Sekreter olarak Hasan Hüseyin Yılmaz, Muhasib olarak Murat Eğmir, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak Cevat Yavuz görev aldı. Ayrıca, Ahmet Ersoy Hukuk ve Seçim İşlerinden, Osman Şahin İdari İşler ve Protokolden, Hakan Dereli STK’lardan, Serhat Gökçe Sosyal Medya ve İletişimden, Hüseyin Oyanık AR-GE’den, Mehmet Erdem ise Sosyal Faaliyetlerden sorumlu oldu.

Kurulan komisyonlar arasında, Sosyal Yardımların Koordinasyonu Komisyonu ve Milli ve Manevi Değerlerin İhyası Komisyonu yer aldı. Başkan Kurt, MHP Genel Merkezi’nin emrinde olduklarını ve ilerleyen günlerde başka komisyonlar kurmayı planladıklarını belirtti.

Kaynak: Berkay Tozlu