Metin Öztürk, sigorta alanında, ülkenin birçok sigorta şirketine asistans hizmeti sunan yerli assistans şirketi Assistline'ın sahibidir.

Metin Öztürk kimdir?

Metin Öztürk, 14 Mart 1961’de İstanbul’un Şişli ilçesinde doğmuş bir Türk iş insanıdır. Galatasaray Spor Kulübü’nün 91. ve 92. dönemlerinde ikinci başkanlık görevini üstlenmiş olan Öztürk, spor camiasında tanınan bir figürdür. 2015-2018 yılları arasında 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığını yapmış ve 2019’dan itibaren Galatasaray Spor Kulübü’nün Divan Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Pezeşkiyan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Pezeşkiyan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu?

4 Mayıs 2021’de Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan Metin Öztürk, 893 oy alarak seçimi üçüncü sırada tamamlamıştır. 11 Haziran 2022’de gerçekleştirilen Olağanüstü Seçim Genel Kurulu’nda Dursun Özbek’in listesinde yer alarak seçime katılmış ve Özbek’in 2208 oyla seçimi kazanmasının ardından Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı olmuştur.

41 yıllık iş hayatında, Türkiye’deki birçok sigorta şirketine asistans hizmeti sunan yerli bir şirket olan Assistline’ın sahibidir. Ayrıca, yayıncılık ve reklam sektöründe de çeşitli şirketler yönetmektedir. Galatasaray Adası’nın 30 yıl müdürlüğünü yapmış olan Süleyman Öztürk’ün en büyük çocuğu olan Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray’da Onur Madalyası kazanmış Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk’ün ağabeyidir.

Evli ve üç çocuk babası olan Metin Öztürk’ün iki kızı Galatasaray’ın lisanslı binicisi, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi’nin lisanslı sporcusudur.

Metin Öztürk Kimdir

Metin Öztürk ne iş yapıyor?

Metin Öztürk, iş insanı olarak çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Sigorta alanında, ülkenin birçok sigorta şirketine asistans hizmeti sunan yerli assistans şirketi Assistline'ın sahibidir. Ayrıca, yayıncılık ve reklam sektöründe de yönetici pozisyonlarında bulunmaktadır. Galatasaray Spor Kulübü’nde ise 91. ve 92. dönemlerde ikinci başkanlık yapmış ve Galatasaray’a çeşitli katkılarda bulunmuştur.

Metin Öztürk'ün eşi kim?

Metin Öztürk'ün eşi hakkında özel bir bilgi bulunmamaktadır. Medya ve spor camiasında daha çok kariyeriyle ön plana çıkmakta olup, özel hayatı genellikle daha az paylaşılan bir konudur.

Metin Öztürk kaç yaşında?

Metin Öztürk, 14 Mart 1961 doğumlu olduğuna göre 2024 yılı itibarıyla 63 yaşındadır.

Metin Öztürk nereli?

Metin Öztürk, Şişli, İstanbul'da doğmuştur fakat aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Metin Öztürk'ün kaç çocuğu var?

Metin Öztürk'ün üç çocuğu vardır. İki kızı Galatasaray’ın lisanslı binicisi, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi’nin lisanslı sporcusudur.

Metin Öztürk'ün eğitim hayatı 

Metin Öztürk'ün eğitim hayatı hakkında detaylı bilgiler genellikle kamuoyuna yansımamaktadır. Medya ve spor camiasında daha çok iş hayatı ve Galatasaray ile olan bağlantılarıyla tanınmaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi