Mersin'in Kargıcak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir motosiklet kazası sonucunda, genç sürücü H.C.S. hayatını kaybetti. Kazada, çevre yolundan ilçe merkezine doğru seyir halinde olan H.C.S. yönetimindeki motosiklet, tek şeride düşen bölgede dönüş yapan bir kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan yolcu H.M.Ş. yola fırlayarak karşı yönden gelen bir kamyonetin üzerinden geçti.

84 Yaşındaki Bayram Tekedereli, Emekliliğe Veda Etti 84 Yaşındaki Bayram Tekedereli, Emekliliğe Veda Etti

Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan H.C.S. ve H.M.Ş.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tıbbi müdahaleler sonucunda H.C.S.'nin kalbi durmuş ancak hastanede yapılan yoğun çabalarla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç sürücü H.C.S., bugün hayatını kaybetti.

Diğer yaralı yolcu H.M.Ş.'nin ise yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Mersin'de yaşanan bu trajik kaza, genç sürücünün hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yarattı. Kazada hayatını kaybeden H.C.S.'nin ailesi, yakınları ve çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı