AK Parti'nin önceki dönem Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı olarak atandı. Arı, daha önce Eldivan’da AK Parti İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve STK Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. Ayrıca, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olarak sürece katılmış ancak aday adaylığı sürecinin şeffaf yürütülmediği gerekçesiyle seçimlerden önce partisinden istifa etmişti.

Develi'de İYİ Parti'den Ayrılık: Ağca ve 7 Arkadaşı İstifa Etti Develi'de İYİ Parti'den Ayrılık: Ağca ve 7 Arkadaşı İstifa Etti

Yeniden Refah Partisi’ne katılımı sürpriz bir gelişme olarak değerlendirilirken, Arı’nın atama belgesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, İl Başkanı Metin Erdoğmuş ve Selman Müjdeci tarafından takdim edildi.

Arı, yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi’nin genç kadroları ve toplumu kucaklayan siyasi anlayışı benim için en uygun tercih oldu. Memlekete hizmet etmeyi sürdüreceğim” dedi.


Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu-1

Kaynak: Burak Kaya