MasterChef Türkiye'nin öne çıkan isimlerinden Kerem Bilginer merak konusu oldu. Bu yazıda "Masterchef Kerem kimdir?", "Masterchef Kerem nereli?", "Masterchef Kerem kaç yaşında?", "Masterchef Kerem nerede yaşıyor?" ve "Masterchef Kerem mesleği ne?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Masterchef Kerem kimdir?

11 Temmuz 1992 doğumlu Kerem Bilginer, 32 yaşındadır ve şu anda New York'ta yaşamaktadır. İstanbul doğumlu olup, aslen Kahramanmaraşlıdır. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mekatronik, Robotik ve Otomasyon Mühendisliği alanında tamamlayan Bilginer, 2015 yılında mezun olmuştur.

Mesleki kariyerinde önemli adımlar atan Kerem Bilginer, mühendislik alanında çeşitli deneyimler kazanmış ve şu anda Michelin yıldızlı bir Fransız restoranında Sous Chef olarak görev yapmaktadır. New York'ta yaşamaya başlamadan önce İstanbul'da çeşitli mutfaklarda çalışmıştır.

Kerem Bilginer, MasterChef Türkiye'ye katılmak için izin alarak işini bırakma kararı almıştır. Evlidir ve ailesi Kahramanmaraş'ta yaşamaktadır. 

Masterchef Kerem Kimdir

Masterchef Kerem nereli?

Masterchef yarışmacısı Kerem Bilginer; İstanbul doğumlu olup, aslen Kahramanmaraşlıdır.

Masterchef Kerem kaç yaşında?

MasterChef Türkiye'nin öne çıkan isimlerinden Kerem Bilginer, 11 Temmuz 1992 tarihinde doğmuştur ve 2024 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.

Masterchef Kerem Kaç Yaşında

Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Masterchef Kerem nerede yaşıyor?

Masterchef yarışmacısı Kerem Bilginer, New York'ta yaşamaktadır.

Masterchef Kerem mesleği ne?

Masterchef yarışmacısı Kerem Bilginer, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mekatronik, Robotik ve Otomasyon Mühendisliği bölümünde eğitim almış ve bir süre mühendislik alanında tecrübe kazanmıştır. Bilginer, şu anda Michelin yıldızlı bir Fransız restoranında Sous Chef olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi