Dün akşam saatlerinde Bursa'da bir markette yaşanan cinayetin sebebi oldukça şok ediciydi. Market çalışanı, 62 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren şüpheli, İstanbul'a kaçmaya çalışırken Bursa polisi tarafından yakalanarak geri getirildi.

Olay, Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. Market çalışanı, Ö.Z. (41) adlı şahsa "hırsızlık yapıyorsun" şeklinde bir suçlama yöneltti. Bu sözler üzerine çıkan tartışmaya, market çalışanı ile Ö.Z. arasında yer aldığı bilinmeyen 62 yaşındaki Ramazan Yılmaz müdahil oldu. Ancak, bu müdahale sonrasında Ö.Z., yanında bulunan bıçakla Yılmaz'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çankırı dahil 77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu gerçekleştirildi Çankırı dahil 77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu gerçekleştirildi

Olayın ardından kaçan şüpheli Ö.Z.'yi yakalamak için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin İstanbul'a kaçtığını belirledi ve burada kısa sürede yakalayarak Bursa'ya getirdi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

A W188844 04

Kaynak: İhlas Haber Ajansı