Manisa'nın Soma Zafer Spor Kulübü, U15 Kız Milli Futbol Takımına 5 sporcu göndererek önemli bir başarıya imza attı. Kulüp, 15 - 19 Ağustos 2024 tarihlerinde TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek Hazırlık Kampı için çağrılan oyuncularından 5'ini milli takıma gönderen tek kulüp oldu.

Yeşil Ilgaz Spor, Gülsuyu Deplasmanına Hazırlanıyor: Hedef 3 Puan! Yeşil Ilgaz Spor, Gülsuyu Deplasmanına Hazırlanıyor: Hedef 3 Puan!

Milli takım kampına davet edilen Soma Zafer Spor Kulübü'nün 2010 doğumlu oyuncuları Asya Okut, Tuana Köse, Yağmur Sarıca, Elanur Ergi ve Elif Ela Kahya, bu başarıyı elde etmek için büyük bir özveriyle çalıştılar.

Kulüp Antrenörü Furkan Arslancan, "Asya, Tuana, Yağmur, Elanur ve Elif Ela hayal ettiler. Hayalleri için çok çalıştılar ve başardılar. Şimdi daha çok çalışmaya devam edecekler. Hedefi hep en iyisi olmak olan, futbol tutkusuyla yaşayan tüm kız çocuklarını kulübümüze tarihe tanıklık etmeye bekliyoruz," dedi.

Soma Zafer Spor Kulübü'nün bu başarısı, Manisa'da bir spor branşında milli takıma en fazla sporcu gönderme rekorunu kırma anlamına geliyor ve kulüp için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı