Alaşehir ilçesindeki bir ahşap fabrikasında meydana gelen yangın, büyük bir korkuya neden oldu. Ferit Yaşar'a ait olan fabrikanın makine bölümünde başlayan yangın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Amirliği ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Alınan bilgilere göre, yangın Barış Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan fabrikada meydana geldi. Toz toplama makinesi bölümünde çalışan işçiler, talaşların alev alması sonucu yangını fark ederek hemen itfaiyeye haber verdiler. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve 3 adet itfaiye aracıyla yangına müdahale etti. Yangın, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Fabrika sahibi Ferit Yaşar, yangının toz toplama makinesi bölümünde çıktığını belirterek, nedenini tam olarak bilemediklerini ifade etti. Ancak şükür ki çalışanlarının herhangi bir zarar görmediğini ve yangının kısa sürede kontrol altına alındığını söyledi.

Bu yangınla ilgili olarak, aynı iş yerinde 4 yıl önce başka bir yangın yaşandığı ve fabrikanın o zaman tamamen yandığı bilgisi de verildi. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Çankırı'da alt yapı sorununa çözüm çalışmaları sürüyor Çankırı'da alt yapı sorununa çözüm çalışmaları sürüyor

A W193989 02

Kaynak: İhlas Haber Ajansı