Petrol İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topçu, İşverenle konuşmaya hazır olduklarını, geri adım atmayacaklarını, Pazartesi gününden itibaren sürecin hızlanmasını beklediklerini dile getirdi.

Petrol İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topçu, bayram öncesi masaya oturmaktan vazgeçen Sumitomo Rubber AKO lastik fabrikası işverenine açkılama yapmış ve sert bir dille tepki gösterdi;  "İşverenin iş bilmezliği,Basiretsizliği, Karar alamamasından dolayi Masadan kaçmış, Müzakereden Kaçmıştır, İşçisine Kurban Bayramını HARAM etti, Emekçiyi Bayrama KURBAN etti, Bize Bayramı HARAM edenlere, Bizi Bayrama KURBAN edenlere,  Emekler haram olsun,Üretim haram olsun, Müzakere tavrımız ve İyi Niyetimiz Suistimal edilmiştir, İş barışı Bozulmuştur!!! Bu saatten sonra bizim huzur bulmadığımız yerde Kimseye huzur yoktur,Birimiz hepimiz,Hepimiz birimiz için Tüm organlarımızla Direnişimize ve GREVimize devam edeceğiz, Herkes işine gücüne odaklansın,bu iş uzun sürecek, Sinirler gerildi, tavırlar netleşti. AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDECEK USTA.
Bilgilerinize, Saygılarımla." paylaşımında bulunmuştu.

Turistik Tuz Ekspresi ile Unutulmaz Bir Gün: Yer Altı Şehrine Yolculuk Başlıyor! Turistik Tuz Ekspresi ile Unutulmaz Bir Gün: Yer Altı Şehrine Yolculuk Başlıyor!

Lastik Fabrikası çalışanı Atilla Alabaş, "Bize yaptıkları çok büyük bir yanlış var lastik fabrikasının bayrama girerken özellikle  ailemizle ve büyüklerimizle güzel günler geçirirken herkes bir buruk bir şekilde girdi. Mesela tanıdığım aileler var, evliler var, çocuğuna kıyafet alamadılar. Bizler her şekilde her durumda müzakereye açık olmamıza rağmen onlara hiçbir şekilde bizimle orta noktada buluşmadılar ve bizi daha da kötü bir duruma soktular ama bizim umutlu bekleyişlerimiz son bulmayacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: Berkay Tozlu