Korgun'a yapılan yeni yatırımlarla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Üretken belediyecilik anlayışıyla hareket eden Korgun Belediyesi, 3. Etap TOKİ projesi kapsamında 116 adet sosyal konut ve 4 adet işyeri yapımına bugün ilk kazmayı vurarak başladı.

Bu önemli süreçte desteklerini esirgemeyen isimlere teşekkür eden Korgun Belediye Başkanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM'a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir DURMAZ'a, Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin YILIK'a minnettarlığını dile getirdi.

"Her şey SEVDAMIZ KORGUNUMUZ için..." diyerek açıklamasını sürdüren Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, yeni konut ve işyerleri projelerinin ilçeye ve hemşerilere hayırlı olmasını diledi.

Korgun'a kazandırılacak bu yeni konutlar ve işyerleriyle birlikte ilçenin sosyal ve ekonomik yapısının güçlenmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında Korgun halkının daha modern ve yaşanabilir bir çevrede yaşam sürmesi sağlanacak.

Başkan Hasan Hüseyin Kozan: Korgun’da Okul Bahçeleri Yeni Eğitim Yılına Hazır Başkan Hasan Hüseyin Kozan: Korgun’da Okul Bahçeleri Yeni Eğitim Yılına Hazır

Kaynak: Berkay Tozlu