Başkan Kozan: "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" Başkan Kozan: "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın"

Korgun’da Yağmur Duasıyla Rahmet Temennisi

Çankırı'nın Korgun ilçesinde kurak geçen mevsimlerin ardından yağmur duası programı düzenlendi. 27 Nisan 2025 tarihinde Merkez Büyük Camii’nde gerçekleştirilen programa Kaymakam Ferhat Gür, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazının ardından düzenlenen programda, rahmet ve bereketin yeniden yeryüzüne inmesi için dualar edildi. Cemaat, imam eşliğinde toplu halde ellerini semaya açarak kuraklık döneminin sona ermesi ve bereketli yağışların başlaması için Allah’a niyazda bulundu.
Program boyunca cami avlusunda duygusal anlar yaşanırken, gençten yaşlıya her yaştan vatandaşın yağmur duasına yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Yağmur duası, hem manevi bir buluşma hem de toplumsal dayanışmanın güçlü bir göstergesi oldu. İlçe protokolü de halkla birlikte dua ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Program sonunda vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Korgun’daki yağmur duası programı, ilçede büyük bir manevi atmosfer oluşturdu. Kurak geçen günlerin ardından yapılan bu anlamlı etkinlik, rahmet beklentisinin ortak bir niyazı haline geldi.

Kaynak: Haber Merkezi