AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Bayramören ilçesine bağlı Kavak Köyü'nde çıkan orman yangınının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tüm Bayramörenli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, özellikle Kavak Köylü hemşehrilerinin yangından etkilendiğini belirterek, "Rabbim beterinden korusun" ifadelerini kullandı.

Yangının çıktığı andan itibaren hızlıca harekete geçen Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Ateş Savaşçıları, AFAD, İl Özel İdaresi, Jandarma, il ve ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri ile 112 Sağlık ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda yangının kontrol altına alınmasında büyük çaba sarf edildi. İlçe Kaymakamı Hüseyin Taha Fidan, İlçe Belediye Başkanı Raşit Güngör ve İlçe Başkanı Serdar Kale'nin de olay yerinde aktif olarak bulunarak süreci yönettiklerini belirten Erdoğan, tüm ekiplere teşekkürlerini sundu.

Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti Akyurt'ta Trafik Kazası: Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ayrıca, yangın sırasında su ve gıda desteği sağlayan Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatına da özel olarak teşekkür eden Erdoğan, yangını söndürmek için canla başla çalışan tüm personelin gayretlerinin takdire şayan olduğunu vurguladı. Bu üzücü olayda birlik ve dayanışma içinde hareket eden tüm kişi ve kurumlara minnettar olduklarını belirtti.

Kaynak: Berkay Tozlu