AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İsmail Özdemir Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek ve parti teşkilat mensupları da hazır bulundu.

103 yaşındaki Beşir Sünger: Uzun yaşamın sırrı doğal beslenme ve ibadet 103 yaşındaki Beşir Sünger: Uzun yaşamın sırrı doğal beslenme ve ibadet

Ziyaret esnasında huzurevindeki yaşlılarla yakından ilgilenen Erdoğan, onların sağlığı ve mutluluğu için temennilerde bulundu. Erdoğan, yaşlıların toplumun temel taşları olduğunu belirterek, onların bilgi ve deneyimlerinin gelecek kuşaklar için çok değerli olduğunu vurguladı.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Bilgi ve deneyimleriyle kuşaklar arasında köprü vazifesi gören büyüklerimize gereken saygı, sevgi ve özeni göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Bu vesileyle saygıdeğer büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü en samimi duygularımla kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

Ziyarette yaşlılar, Koray Erdoğan ve ekibine duydukları memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan ise huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdı.

Kaynak: Berkay Tozlu