ÖZELHABER/ Kızılırmak Belediyesi, minik kardeşlerinin yüzme faaliyetlerinde daha aktif ve verimli olmalarını sağlamak amacıyla keyifli bir etkinlik düzenledi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, çocukların isteklerini geri çevirmeyerek onları Çankırı'da bulunan Aquapark'a götürdükleri belirtildi.

Etkinlik sırasında çocuklar, birlik, beraberlik ve uyum içinde eğlenme fırsatı buldu. Kızılırmak Belediyesi, bu tür sosyal faaliyetlerle çocukların hem fiziksel aktivitelerini artırmayı hem de sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Çocukların yüzme becerilerini güçlendirmek ve aynı zamanda eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak için düzenlenen bu etkinlik büyük ilgi gördü.

Tuzun Kristal Kalitesi İçin Teknolojiyi Reddeden İlyas Ak'ın Taş Değirmeni Tuzun Kristal Kalitesi İçin Teknolojiyi Reddeden İlyas Ak'ın Taş Değirmeni

Belediyeden yapılan açıklamada, "Minik kardeşlerimizin bu güzel isteğini kırmadık ve onlara unutulmaz anlar yaşattık. Birlikte eğlenirken aynı zamanda çocuklarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamayı hedefledik," denildi. Çocuklar, gün boyu süren Aquapark macerasında hem eğlendi hem de yeni arkadaşlıklar kurdu.

Kızılırmak Belediyesi, çocukların ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım sergileyerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve daha fazla çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: Berkay Tozlu