Kıraç Galvaniz şirketinin kim veya kimlere ait olduğu merak konusu oldu. Bu yazıda "Kıraç Galvaniz kimin, sahibi kim?", "Fehmi Emre Kıraç kimdir?" ve "Can Kıraç kimdir?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Kıraç Galvaniz kimin, sahibi kim?

Kıraç Galvaniz Fehmi Emre Kıraç ve Can Kıraç'a aittir. Kıraç Galvaniz, 2006 yılında Bursa'da Kıraç Group bünyesinde kurulmuş olup, sıcak daldırma galvanizleme hizmeti sunmaktadır. Bursa bölgesinin tek sıcak daldırma galvanizleme tesisi olarak başladığı faaliyetlerine, 2010 yılında çelik otokorkuluk sistemleri imalatı ve montajını ekleyerek sektördeki önemli oyunculardan biri haline gelmiştir. Şirket, ARGE çalışmalarına verdiği önem ve dinamik ekibi ile kısa sürede saygın bir konuma ulaşmıştır.

Kıraç Galvaniz, Türkiye'de otokorkuluk sistemlerine yönelik CE belgesi zorunluluğu getirilmesi üzerine ilk çarpışma testini gerçekleştiren firma olmuştur. Ürünleri, EN 1317-1 ve EN 1317-2 Avrupa Standartlarına uygun çarpışma testlerine tabi tutulmuş ve CE belgeleri alınmıştır. Tüm ürünler ve hizmetler "TCK" markası ile güvence altına alınmıştır. Şirket, Avrupa Yol Federasyonu (ERF) ve Uluslararası Yol Federasyonu'nun (IRF) yol güvenliği alanındaki faaliyetlerini de desteklemektedir.

Kıraç Galvaniz, toplamda 9.714 m² alana sahip iki üretim tesisi ve 5.408 m² depo alanıyla faaliyet göstermektedir. Şirket, 78.678 ton metal imalat kapasitesiyle çelik otokorkuluk, motosiklet koruyucu bariyer, ses ve gürültü bariyerleri, solar enerji sistemleri, çarpışma yastığı, trafik işaret ve levhaları gibi birçok ürünün imalat ve montajını yapmaktadır.

Ayrıca, Gürcistan’daki "Kıraç Georgia Branch" ve Romanya’daki "Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bükreş Şubesi" isimli iki uluslararası şubesi ile de hizmet vermektedir.

Kıraç Galvaniz Kimin-1

Orkun Özeller kimdir? Nereli, kaç yaşında? Orkun Özeller kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Fehmi Emre Kıraç kimdir?

Fehmi Emre Kıraç, 1981 yılında Eskişehir'de doğmuştur. 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Londra'daki European Business School'da Entrepreneurial Management alanında yüksek lisans yapmıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra, Kıraç Group şirketlerinde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Can Kıraç kimdir?

Can Kıraç, Eskişehir doğumludur ve eğitimine Koç Lisesi'nde ortaokul ve lise seviyelerinde başlamıştır. İstanbul'da Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Londra'daki European Business School'da International Business alanında yüksek lisans yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi