Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz’a 1 maç ceza ve 58.500 TL para cezası verdi. Bu ceza, Yılmaz’ın 19 Eylül 2024 tarihinde oynanan Trabzonspor-Bellona Kayserispor maçında rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle verildi.

Kayserispor, ligin 6. haftasında bu akşam İzmir’de Göztepe ile karşılaşacak. Ancak Yılmaz, aldığı ceza nedeniyle bu zorlu maçta takımının başında yer alamayacak. Genç teknik adam, karşılaşmayı tribünden takip edecek.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan Galatasaray mağlubiyetine yanıt Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan Galatasaray mağlubiyetine yanıt

PFDK tarafından yapılan açıklamada, Burak Yılmaz’ın, futbol disiplin talimatının ilgili maddeleri uyarınca cezalandırıldığı belirtildi. Bu gelişme, Kayserispor camiasında hayal kırıklığı yaratırken, takımın Göztepe karşısındaki performansı merakla bekleniyor.

Kayserispor’un bu maçta nasıl bir oyun sergileyeceği, Yılmaz’ın yokluğunun etkisiyle belirsizliğini koruyor. Yılmaz’ın teknik direktörlük kariyerine etkisi açısından da bu cezanın sonuçları dikkatle izlenecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı