Edirne'de Tunca Nehri'nde Bulunan Ceset: Cinayet Şüphelisi Tutuklandı! Edirne'de Tunca Nehri'nde Bulunan Ceset: Cinayet Şüphelisi Tutuklandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Sarımeşe İlköğretim Okulu önünde meydana gelen kazada 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi K.A., arkadaşından ödünç aldığı bisikletle okuldan çıkarken ağır yaralandı. Öğle arasında meydana gelen olayda, 8. sınıf öğrencisi K.A., dengesini kaybederek yere düştü. Bu sırada A.Ç. yönetimindeki 41 AU 325 plakalı Kia marka cip, K.A.'nın üzerinden geçti.

Kazanın ardından, 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. K.A., kanlar içinde kalan durumda sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Başiskele'deki özel hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin sağlık durumunun hayati tehlike taşıdığı öğrenildi.

Cip sürücüsü A.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, okul önünde meydana geldiği için çevredeki vatandaşlar ve okul yetkilileri büyük bir şok yaşadı. Olayın detaylarının aydınlatılması ve sorumluların belirlenmesi için yetkililer tarafından çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı