Bursa’da 56 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan bir şüpheli, sahte kimlikle kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık, tehdit gibi suçlardan 21 kaydı bulunan ve hakkında kesinleşmiş 56 yıl hapis cezası olan Y.E.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

43 yaşındaki şüpheli, polis ekipleri tarafından uzun süredir teknik ve fiziki takibe alınmıştı. Güven timleri, şüpheliyi adım adım takip ederek evine dönerken kıstırdı. Kendisine kimlik soran polislere kardeşinin kimliğini gösteren Y.E., polisin dikkatli incelemesi sayesinde yakayı ele verdi. Şüpheli, kardeşine ait kimlikle kendini kurtarmaya çalışsa da polisin şüpheleri üzerine yapılan incelemeler sonucu kimliğinin gerçek sahibi olmadığı anlaşıldı.

İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak! İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak!

Yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınan Y.E., sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin yakalanma anı ise kameralar tarafından kaydedildi ve olay güvenlik güçlerinin dikkatli çalışmaları sayesinde çözüme kavuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı