Lezzetiyle Tanınan Kanlıca Mantarı Karabük'te Kaç TL'ye Satılıyor? Lezzetiyle Tanınan Kanlıca Mantarı Karabük'te Kaç TL'ye Satılıyor?

Konya'nın Karapınar ilçesinde, Konya Kızılay ekibi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında 5 gün içerisinde 344 ünite kan toplandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kampanya süresince vatandaşlar, kan bağışında bulunmak için gerekli formları doldurarak sağlık kontrolünden geçti ve ardından bağışlarını gerçekleştirdi.

Kızılay yetkilileri, kan bağışının hayati önemine vurgu yaparak, “Trafik kazaları, ameliyatlar ve çeşitli hastalıklar nedeniyle sürekli kana ihtiyaç duyuluyor. Kan, yaşamımızda sürekli bir ihtiyaç ve tek kaynağı da insan. Bir ünite kan bağışı üç hayat kurtarabilir. Kan stoklarında sürekliliği sağlamak için vatandaşlarımızın düzenli olarak kan bağışında bulunması büyük önem taşıyor. Bu kampanyaya katılım sağlayarak destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kampanya boyunca 344 ünite kan toplanması, Karapınar’da yaşayan vatandaşların Kızılay’a ve kan bağışına verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi. Kızılay yetkilileri, kan bağışının önemini her fırsatta vurgularken, bu tür kampanyaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı