İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 lira borç yüzünden çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Olay, saat 21.00 sıralarında Umut Mahallesi 3820/1 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki iki çocuk arasında borç nedeniyle tartışma başladı. Kavgaya, çocukların ağabeyleri olan Ş.G. (20), F.K. (25) ve R.Y. (30) de müdahil oldu ve durum hızla silahlı çatışmaya dönüştü.

Ş.G., elindeki tabancayla F.K. ve R.Y.'ye ateş açtı. F.K., karnına isabet eden mermiyle yaralanırken, R.Y. ise bacağından vuruldu. Ş.G., olayın ardından silahıyla birlikte kaçtı. Yaralanan iki kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavileri sürüyor.

Darende'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı Darende'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Olayın ardından polis ekipleri, 150 lira borç yüzünden silahlı saldırıya uğrayan F.K. ve R.Y.’nin ifadeleri doğrultusunda, Ş.G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin bulunması için geniş çaplı bir arama sürdürülüyor. Bu üzücü olay, borç yüzünden yaşanan şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi ve yetkilileri alarma geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı