Kahramanmaraş'ta bir su talebi, trajik bir cinayetle sonuçlandı. 21 Eylül Cuma günü, Kahramanmaraş'ın Bağlar ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde yaşanan olayda, Mesut Kazancı (34), aşırı susadığını belirterek bir metal fabrikasında çalışan bir kişiden su istedi. Verilen bir bardak suyu içtikten sonra, Kazancı, bir şişe su daha talep etti. Su veren kişi bu talebe olumsuz yanıt verdi ve aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek, 4 kişinin Kazancı'yı sopalarla dövmesine dönüştü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İki gün süren yaşam mücadelesinin ardından, hastanede hayatını kaybetti. Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvuruda bulundu. Yapılan aramalar sonucunda, Kazancı'nın yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir kişi olarak bulunduğu bilgisini aldı. Ailesi, acı haberi aldıktan sonra Kazancı'nın 2 aylık çocuğu olduğu öğrenildi ve cenazesi otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.

Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek

Olayın ardından polis, cinayete karışan 4 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti. Yapılan soruşturma kapsamında, zanlıların ifadesi alındı ve olaya karışan kişiler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Olayın ardından, Kazancı'nın ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşarken, cinayetin detayları ve motivasyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek için soruşturma devam ediyor. Kahramanmaraş'ta yaşanan bu trajik olay, su talebinin kanlı bir çatışmaya dönüşebileceğinin çarpıcı bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı