İzmir’in Konak ilçesinde saat 12.15 sıralarında, hasta ziyaretine giden 5 kadının bulunduğu otomobil köprülü kavşaktan düştü. Bayramyeri Köprülü Kavşağı’nda meydana gelen kazada, bilinmeyen bir sebeple bariyeri aşarak yaklaşık 5 metre yükseklikten ters bir şekilde düşen 35 CBA 796 plakalı otomobilin sürücüsü henüz belirlenemedi.

Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan 5 kadından 3’ünün olay yerinde yaşamını yitirdiğini, 2’sinin ise ağır yaralandığını tespit etti. Yaralılar, hayati tehlikesi bulunan durumlarıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bölgede yoğun trafik oluştu.

Otomobilde bulunan kişilerin hasta ziyaretine gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın güvenlik kameralarına yansıdığı bildirildi. Bu trajik olay, İzmir’deki trafik güvenliği konusunu yeniden gündeme getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı