İzmir'in Karabağlar ilçesinde, geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olayda, ev sahibi Abdülhamit B. (24) ve annesi Havva B. (50), kiracıları Arzu A.'ya (49) zor anlar yaşattı. Doğanay Mahallesi'ndeki bir apartmanda, kiracısının kapısına dayanarak şiddet uygulayan ve tehditler savuran ev sahibi, "3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın" diyerek kapıyı tekmeleyip yumrukladı. Demir ayakkabılığı kıran saldırgan, kiracısını büyük bir korkuya sürükledi. O anlar, bina sakinlerinden biri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Denizli'deki Trafik Kazasında Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti Denizli'deki Trafik Kazasında Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Yaşadığı korku dolu anlar sonrasında Arzu A., karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldu. Olayın ardından firar eden Abdülhamit B. ve annesi Havva B.'nin yakalanması için Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kısa süre içinde yakalanan ikili, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Ancak, alınan bilgilere göre, Abdülhamit B. ve Havva B., karakoldaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olay, bölgede ve sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, saldırganın serbest bırakılması kamuoyunda tepkiye neden oldu. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı