Sarı lacivertli forma ile başarılı bir grafik çizen İsmail Yüksek A milli takımda da isminden övgüyle söz ettiriyor.

Futboldaki başarılı oyununun yanı sıra İsmail Yüksek hakkında merak edilen konulardan birisi de İsmail Yüksek evli mi, eşi kim? soruları. Peki İsmail Yüksek kaç yaşında, genç yıldız futbolcu hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.

İsmail Yüksel evli mi? Eşi kimdir?

İsmail Yüksek evli mi sorusundan önce genç yıldızın hayatını yakından inceleyelim. 

İsmail Yüksek Kimdir?

İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Futbol kariyerine 2012 yılında Bursaspor altyapısında başlayan Yüksek, burada çeşitli kademelerde forma giymiştir. 2016 yılında Yıldırım Belediyespor'a transfer olan İsmail Yüksek, 2 yıl boyunca bu takımda top koşturduktan sonra Gölcükspor'a transfer olmuştur.

Ismail Yuksek Esi Kimdir

İsmail Yüksek hangi takımdan geldi? Kimin altyapısında yetişti?

Gölcükspor'da geçirdiği iki yılın ardından İsmail Yüksek, Fenerbahçe'ye imza atarak büyük bir adım atmıştır. 1,83 boyunda olan ve orta sahada görev yapan İsmail, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralanmıştır. Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Bursaspor ile 30 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 3 gol atıp 3 de asist yapmıştır.

İsmail Yüksek'in hangi takımlarda oynadı?

İsmail Yüksek'in oynadığı takımlar sırasıyla şu şekildedir:

Sibel Kekilli kimdir? Nasıl meşhur oldu? Sibel Kekilli kimdir? Nasıl meşhur oldu?
  • Yıldırım Belediyespor
  • Gölcükspor
  • Fenerbahçe
  • Balıkesirspor (Kiralık)
  • Adana Demirspor (Kiralık)
  • Bursaspor (Kiralık)
  • Fenerbahçe

Ismail Yuksek Sevgilisi Nisanlisi

İsmail Yüksek evli mi?

İsmail Yüksek, evli değildir. Futbol kariyerinde basamakları her geçen gün başarılı bir şekilde tırmanan genç futbolcunun henüz evlenmemiştir. İsmail Yüksek'in eşi yoktur. İsmail Yüksek'in sevgilisi ile ilgili de henüz magazin basınına yansıyan bir bilgi olmamıştır. İsmail Yüksek'in nişanlısı, düğün hazırlıkları vb. gibi konularda da bir paylaşımı olmamıştır.

Kaynak: Haber Merkezi