ÖZEL HABER/İstanbul’da oto cam sektöründe faaliyet gösteren Ilgazlı iş insanı Şükrü Yeşiloğlu, memleketi Ilgaz’da gerçekleştirdiği hayır işleriyle dikkat çekiyor. Yavuz Mahallesi’nde camii yapımına destek veren Yeşiloğlu, bölgeye önemli yatırımlar da yaptı.

Yeşiloğlu, Yavuz Mahallesi'nde 41 kız öğrenci kapasiteli 275 m² büyüklüğünde bir Kuran kursu yurt binası inşa etti. Ayrıca, aynı mahallede 100 öğrenci kapasiteli ve 220 m² büyüklüğündeki yeni Kuran kursu yurt binasının inşaatına da başladı. Bu yeni yurt binasının 2025 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Şükrü Yeşiloğlu’nun bu hayırsever projeleri, Ilgaz'da büyük takdir toplarken, Çankırı Valisi Taşolar'ın Ilgaz ziyareti sırasında da ilgiyle karşılandı. Vali Taşolar, ziyaret sırasında Yeşiloğlu tarafından yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirildi. Bu projeler, ilçede eğitime ve sosyal hizmetlere katkıda bulunan önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

HABER: Burak Kaya

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!-1

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!1

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!2

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!4

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!5

Mantar Sezonu Geldi Çattı! Ilgaz'da Toplanan Mantarlarla İlgili Bilinmesi Gerekenler Mantar Sezonu Geldi Çattı! Ilgaz'da Toplanan Mantarlarla İlgili Bilinmesi Gerekenler

Ilgazlı İş İnsanı Şükrü Yeşiloğlu’nun Eğitime Destek Projeleri İlçede Takdir Topladı!6

Kaynak: Burak Kaya