ÖZEL HABER/Ilgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Filistin halkına destek amacıyla anlamlı bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, Ilgaz Gençlik Merkezi öncülüğünde, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Ayhanoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve gençlik merkezi personelinin katılımıyla gerçekleşti. İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırılarına karşı tepki göstermek ve zulme dikkat çekmek isteyen katılımcılar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüdü.

Yürüyüş boyunca İsrail'in işlediği insan hakları ihlallerini protesto eden pankartlar ve dövizler taşındı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na varıldığında, Orhan Ayhanoğlu burada kısa bir konuşma yaptı. Ayhanoğlu, Filistin halkına yapılan zulmü lanetlediklerini belirterek, dayanışma için bir araya geldiklerini ifade etti. Yürüyüş, bir öğrencinin okuduğu anlamlı bir şiirle son bulurken, katılımcılar gençlik merkezinde etkinliği sonlandırdılar.

Telesiyej’de Kış Bakımı Başladı: Ilgaz Yıldıztepe Hazırlıkta Telesiyej’de Kış Bakımı Başladı: Ilgaz Yıldıztepe Hazırlıkta

Bu etkinlik, Ilgaz'daki gençlerin Filistin'e olan desteğini göstermek ve adalet için yükselen seslere bir katkı sunma amacı taşıyordu.

HABER: Burak Kaya

Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler-2

Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler2

Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler1

Ilgaz'dan Filistin'e Destek! Zulme Karşı Birlikte Ses Yükselttiler3

Kaynak: Burak Kaya